POTEZ ZA POHVALU: Vrijedna donacija za ŽNK “Sloboda” Tuzla

POTEZ ZA POHVALU: Vrijedna donacija za ŽNK “Sloboda” Tuzla

@Vedran J

Pred sami početak prvenstva, tuzlanske nogometne “lavice” – članice ŽNK “Sloboda” Tuzla više je nego obradovala donacija koja je predata klubu. Naime, zahvaljujući vrijednim članovima Vijeća roditelja ovoga kluba, tuzlanska firma BHSTAINLEES Ljepunice, na čelu sa vlasnikom kompanije Sanelom Karabegovićem, obukla je prvi tim u opremu GIVOVA iz Italije.

“Ovim činom pokazuje se da još uvijek ima ljudi koji cijene i prate sport, tim više što smo svjesni da su teška vremena. Željeli smo pomoći ovaj mladi i po nama izuzetno zdravi sportski kolektiv”, rekao je Karabegović.

On je naglasio da na ovome neće stati, jer kako kaže, dati za 10 godina preko 30 reprezentativki Bosne i Hercegovine čin je za ponos i svaku pohvalu.

“Možda smo zaista među prvima kvalitetnije prepoznali i nećemo stati na ovome uz nadu da će bit još ovakvih donacija”, dodao je Karabegović.

Dopredsjednica roditeljskog vijeća ŽNK “Sloboda” Tuzla, Mirjana Matanović zahvalila se u ime vijeća i u ime uprave kluba.

“Pohvaljujem ovakvu gestu, a posebno kooperativnost i brzinu realizacije kao i gostoprimstvo, uz želju da ova kompanija koja je vodeća u BiH po proizvodnji opreme za ugostiteljstvo i dalje uspješno posluje sa dobrim rezultatima”, rekla je Matanović.

Facebook Comments