Urnebesni pad Josea Mourinha na crvenom tepihu: Društvene mreže “vrište” od smijeha! (VIDEO)

Urnebesni pad Josea Mourinha na crvenom tepihu: Društvene mreže “vrište” od smijeha! (VIDEO)

Društvenim mrežama u posljednja 24 sata kruži video urnebesnog pada Josea Mourinha, u trenucima kada je dolazio na stadion Wembley, gdje je u subotu Engleska ugostila Španiju (1:2) u utakmici Lige nacija.

Harizmatični portugalski trener preskakao je uže kako bi došao do crvenog tepiha i u tom procesu je izgubio korak, te spektakularno pao. Mourinho je zaronio poput plivača na utrkama kada skaču u bazen, a njegov izraz lica kada se pridizao govorio je više od hiljadu riječi.

U pomoć mu je odmah priskočio čovjek zadužen za pomoć. Naime, na leđima košulje pisalo mu je “here to help”, odnosno “ovdje sam da pomognem”.

Podsjetimo, menadžer Manchester Uniteda nije u milosti navijača i čelnika Manchester Uniteda, nakon manjeg niza loših rezultata na početku nove sezone. Najviše zapravo boli 0:3 poraz od Tottenhama pretprošlom kolu i to na Old Traffordu.

Prema kladionicama je Jose Mourinho prvi favorit za dobivanje otkaza već na startu sezone, a kao njegov nasljednik spominje se donedavni trener Real Madrida – Zinedine Zidane.

Dnevnik.hr

Facebook Comments