LifestylePreporučujemoU fokusu

Boriša Falatar pred tribinu u Hotelu Tuzla: Znamo načine za brži ulazak BiH u EU
Boriša Falatar, kandidat za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda ispred “Naše stranke” – 16. avgusta  sa početkom u osamnaest sati u kongresnoj Sali  Hotela Tuzla održat će predavanje „Znamo put za EU“, a glavne teze oko čega će Falatar i voditi diskusiju, jesu putevi i načini da Bosna i Hercegovina u što kraćem roku postane članica Evropska unije.

Falatar smatra da vrh države mora kontinuirano slati pozitivne poruke i da se stvari mogu uraditi konkretno i efikasno, zajednički interesi moraju biti dio političkog funkcionisanja sistema.

Pred predavanje u tuzlanskom Hotelu Tuzla, za Radio Kameleon, najavio je prezentovanje načina za ubrzavanje ulaska  Bosne i Hercegovine u EU.

“Razgovaraćemo o Evropskoj uniji koja je glavni cilj moje kampanje i mog mandata. Evropska unija je naša budućnost, mi tamo pripadamo i geografski i ekonomski i politički i kulturno… U Evropsku uniju ćemo otići svi, da li pojedinačno kao sada ili zajedno kao zemlja. Razgovarat ćemo o načinima kako da ubrzamo naš put.” – kaže Boriša Falatar u najavi za sadržaj tribine u Hotelu Tuzla.

Zajedno sa Borišom Falatarom, na pozicijama govornika, prisutnima će se obratiti i Selim Bešlagić, Mirjana Marinković, Edin Osmanbegović, Zvjezdan Karadžin te drugi članovi i nositelji liste Naše stranke.

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button