Vijesti

Nije za mlađe od 18 godina / Povodom nagih fotografija, oglasili se Severinin sadašnji i bivši muž

Mediji u cijeloj regiji danas pišu o spornim fotografijama eksplicitnog sadržaja, za koje se tvrdi da je na njima poznata pjevačica Severina.

Na instagramu se oglasio njen sadašnji suprug Igor Kojić. On je, neizravno, za curenje fotografija optužio bivšeg Severininog Milana

Na fotografiji koju je objavio na Instagramu, vidi se maleni Aleksandar koji se privrženo nageo prema Igoru. 

“Dragi moji, gledajte da svoje vreme sa svojim namilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu nista. #prayformilanbrain

Ovim je želio naglasiti da su sporne fotografije proizvod fotomontaže, a da je Milan kriv što su se pojavile u javnosti.

To misli i severinin menadžer Tomica Petrović, koji je izjavio:

“Sve se ovo ‘događa’ upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti”.

Sevka

Ali Milan Popović demantira da ima išta sa spornim fotografijama “majke njihovog sina”.

“Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg točno partnera je g. Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije.

Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, nitko ga ne može, zaštiti od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem i to već drugi put u njezinom životu. Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost ili je to učinio netko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže”, izjavio je bivši Severinin muž, biznismen Milan Popović.

 

Izvor: Radio SarajevoKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button