GDJE STE SMJESTILI SVOJE PEŠKIRIĆE? Podijelite sa nama fotku sa kupanja i OSVOJITE NAGRADE!

GDJE STE SMJESTILI SVOJE PEŠKIRIĆE? Podijelite sa nama fotku sa kupanja i OSVOJITE NAGRADE!


Ljeto smo toliko priželjkivali. Čeznuli smo za sunčanim danima dok smo kroz prozore brojali kapljice kiše moleći Boga da prestane i da napokon “profuramo” novi kupaći kostim na nekoj od plaža.

OK, ima i onih koji su odlučili ipak novce za ljetovanje ostaviti na računu, pa noge rashladiti u lavoru u svom dvorištu, neki su pobjegli preko granice (na četiri točka ili onim gigantom s krilima), neki se foliraju po bazenima, a ovih dana tuzlansko more obara sve rekorde.

Pa, tako je, manje-više, sa svim kupalištima. Svi smo jedva dočekali da osjetimo ljetne čari, da “uhvatimo” malo boje, popijemo pićence u kafićima pored plaže, pokažemo izvajana tijela “na kojima smo radili” cijelu godinu. Istina je da ima i onih koji njeguju obline i mezu koju su ulagali, ne u pločice kao neki, nego u bojlere. 

Bilo kako bilo, stiglo je napokon pravo vrijeme koje ćemo maksimalno iskoristiti za sve čarolije koje donosi ovo divno godišnje doba, a uz sve to, mi ćemo vas nagraditi nekim simpatičnim nagradama.

Neko od vas će povesti svoju ljepšu ili jaču polovinu na ručak, večeru, na poslasticu u obližnje restorane, neko će obradovati ekipu besplatnim kupanjem, ali ćemo vas rashladiti i kvalitetnim pićima domaće proizvodnje (pod tim ne podrazumijevamo domaći sok od zove), a u konačnici će najsretniji biti počašćen … još vam nećemo reći čime 🙂

Vaše je da nam već krenete slati fotografije sa kupanja – bilo da je to bazen, lavor, more, kada, tuš kabina, crveni lončić s tufnicama ili bilo koje drugo mjesto “ĐE SE KUPATE”.

USKORO! ćete imati informaciju šta je to što ćete moći osvojiti, a vi ne gubite vrijeme i šaljite nam fotke ODMAH SADA i uskočite u naš ljetni nagradni bubanj 🙂

Facebook inbox Radio Kameleona i Viber broj sa slike su adresa na koju dostavljate fotke, a mi željno iščekujemo da vidimo gdje se nalazite! 

Video u fokusu


Facebook Comments