Emirova gradska vožnja: Na biciklu je potpuna sloboda i čišćenje misli (FOTO)

Emirova gradska vožnja: Na biciklu je potpuna sloboda i čišćenje misli (FOTO)

@Vedran J

Kameleon i Bike.ba i danas nastavljaju sa nagradnom igrom. Uslikajte se dok vozite bicikl na nekoj od ruta na području Tuzlanskog kantona, pošaljite nam stazu koju ste prešli i dobili ste nagradu.

Emir Osmić se odlučio za gradsku vožnju u Tuzli. Vozio je od naselja Bulevar prema malom dijelu biciklističke staze i u povratku nazad prema Muzičkoj školi. Za nekih 20-tak minuta, Emir je na biciklu prešao 4,4 km.

“Kao student u Tuzli i ujedno biciklista u svome rodnom gradu, gdje sam svaki vikend na biciklu i na nekoj turi u našem predjelu, gledam da iskoristim kada god imam vremena dok sam u Tuzli vožnjom bicikla, tada se već drugačije osjećam. Potpuna sloboda i čišćenje misli i spreman sam za ponovno učenje i fakultetske obaveze”, rekao je Emir za portal Bike.ba.

Ako i vi želite podijeliti sa nama svoja iskustva vožnje biciklom, možete to uraditi na FB stranici Radio Kameleona. Pošaljite svoj selfie, sliku rute, pređenu kilometražu, ime i prezime, broj telefona i napišite par rečenica o svom doživljaju i zašto volite voziti bicikl.

MI ĆEMO VAS NAGRADITI!

Facebook Comments