ArhivaU fokusu

STATUS DANA // LEJLA FEUKIĆ: “Hvala što si bio tu kada niko drugi nije mogao biti”
Koliko su ljudi voljeli Olivera, bar maleckim dijelom pokazuju to kroz brojne objave na društvenim mrežama. Danas je tužan dan za sve one koji vole njegovu pismu, riči i njega ka’ čovika. A mnogo nas je! Zapravo je teško naći one koji ga nisu voljeli!

Djevojka koja je jedan od njegovih najvećih fanova, onih istinskih, do koske, je Lejla Feukić, mlada Tuzlanka, s njemačkom adresom koja se na svom FB profilu na svojevrstan način oprostila od Morskog vuka.

Možda će Vas zanimati i:

“Uz tebe i tvoje pjesme sam proživljavala najljepše, a i najtužnije trenutke. Zaljubljivala se, slavila rođendane, položene ispite i nova prijateljstva. Nerijetko tugovala, i liječila slomljena srca. A bio si i jedini koga sam mogla da slušam, i da pjevam, kada sam svoj bosanski dom zamijenila ovim njemačkim. 

Nikada neću zaboraviti dan kada sam se probudila i ugledala, neznajući da je lažna, vijest da si preminuo. Bila sam u šoku i nevjerici, progutala knedlu, a onda briznula u plač onako dječije.
“Umro Oliver Dragojević” mi je prolazilo pred očima. A nakon suza i osmijeh jer…

Taj dan nisi umro, ali si nas pripremio za ovaj trenutak.

Kada su mi jutros javili da si nas zauvijek napustio, nisam plakala. Ne tugujem. Nego se prisjećam starih a jedva čekam nove trenutke uz tvoje pjesme.

Dragi Olivere, ostavio si mi barem milion sjećanja. Hvala na mom prvom poljupcu, plesu na maturskoj večeri, osvajanju drugih osmijeha, pomoći da prebolim puno stvari. Sa tobom sam odrastala i nikada nisam bila sama. Hvala što si bio tu kada niko drugi nije mogao biti.

Svaka od tvojih nota će imati posebno mjesto u mom srcu, a zaslužuješ svu ljubav ovog svijeta!!

Zaslužan si za milione sretnih momenata svih nas.
“Otkada te znam, ja virujem u anđele…”
Počivaj u miru.”Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button