BiznisLifestyle

U Banovićima otvoren ROBOT: Posao dobilo 60 novih radnika

U Banovićima je jučer svečano otvoren novi moderni tržni centar Robot. Ovo je do sada najveći prodajni objekat u ovom gradu, a investicija je vrijedna pet miliona KM.

Novi Robot centar bogato je opremljen robom vrhunske kvalitete, koja je pažljivo odabrana za potrebe kupaca svih uzrasta, izvijestio je RTV Slon.

“Svi naši kupci moći će da pronađu bogat asortiman, odnosno bogat asortiman prehrane i tehnike. Ono što bih još htjela da istaknem, a što je jako bitno, jeste da smo zaposlili 60 novih radnika koji će se svakodnevno brinuti za potrebe naših kupaca”, kazala je Amina Brotlić, rukovodilac marketing službe u kompaniji “Robot”.

Osim objekta koji je otvoren u Banovićima, kompanija Robot i u narednom periodu planira širiti svoje poslovanje na teritoriju cijele BiH.

“Mi smo najavili da će se i u narednom periodu otvoriti 30 novih tržnih centara. Širimo se i jačamo svoju poziciju na tržištu. Mi smo do sada imali dva objekta u Tuzli i ovo je treći na području TK. Sudeći po današnjem odzivu posjetitelja i kupaca, mi zaista prognoziramo izvanredne rezultate”, dodala je Brotlić.

Osim što je posao dobio veliki broj građana Banovića, Robot će svakako dodatno doprinijeti razvoju privrede ove općine.

“Ovo je jedan savremen, moderan objekat koji je proširio ponudu u Općini Banovići. Nadam se da će ova investicija biti jako isplativa. Ona je jako dobrodošla našoj općini i sada imamo jedno novo mjesto za druženje i zabavu”, kazao je Midhat Jusić, načelnik Općine Banovići, prenijela je RTV Slon.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button