SportU fokusu

Dejan se odlučio na gradsku vožnju: Najbolja staza ako se voziš sa malom rajomČini se da je rekreativni biciklizam kod nas sve popularniji. I dalje nam dolaze vaše fotografije na kojima se vidi sreća, zadovoljstvo i sjajno iskustvo vožnje bicikla na nekoj od staza na području Tuzlanskog kantona.

Nakon Banovićanke Šejle koja se vozila na relaciji Radina – Zlača, nova fotografija stiže nam od Tuzlaka Dejana Hodžića koji se odlučio na gradsku vožnju.

“Napravili smo jedan mali krug od Slavinovića do Gradskog stadiona Tušanj. Iako je bilo toplo uz mali povjetarac, lako smo prešli pomenutu rutu i osjećaj je predivan. To nije staza sa nekim velikim adrenalinskim izazovom, ali ako ideš sa malom rajom kao ja, onda je najbolja je, jer se u velikoj mjeri izbjegava saobraćaj i nervozni vozači”, napisao je Dejan koji je, prema mjerenjima aplikacije za 37 minuta vožnje prešao 4,88 km.

Ako i vi želite podijeliti sa nama svoja iskustva vožnje biciklom i otkriti nam rutu biciklističke staze kojom se krećete, možete to uraditi putem FB stranici Radio Kameleona. Pošaljite na svoj selfie, sliku rute, pređenu kilometražu, ime i prezime, broj telefona i napišite par rečenica o svom doživljaju i zašto volite voziti bicikl.

MI ĆEMO VAS NAGRADITI!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button