Sport

Stranih medija o nevjerovatnoj atmosferi iz Zagreba na dočeku Vatrenih

Strani mediji izvještavali su u ponedjeljak o nevjerojatnoj atmosferi iz Zagreba na dočeku hrvatskim srebrnim Vatrenima.

Slike fantastičnog slavlja obišle su svijet pa tako ugledni Sky news izvještava da je hrvatske heroje dočekalo tisuće raspjevanih navijača nakon što su po prvi put u svojoj povijesti igrali finale Svjetskog prvenstva.

Možda će Vas zanimati i:

Stotine tisuća ljudi izašlo je na ulice glavnog grada Zagreba kako bi pozdravilo hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Diljem grada urla se ”prvaci!”, ”prvaci!”, prenosi Sky News.

”Izgleda da cijela zemlja slavi drugo mjesto u Hrvatskoj”, istaknuo je na svom Twitter profilu Bleacher Report, dok Sports Illustrated navodi ”Kakve scene u Zagrebu”.

”Hrvatska slavi kao svjetski prvak”, piše DW.com.
“More navijača u Zagrebu na dočeku”, piše talijanska Gazzeta dello Sport.
“Više od pola milijuna navijača dočekalo je hrvatske nogometaše u Zagrebu”, piše sport-express.ru.
I najkorišteniji svjetski internetski pretraživač Google oduševljen spektakularnim dočekom hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Zagrebu u ponedjeljak svoju je naslovnicu ukrasio slikom razdraganih hrvatskih navijača.

Iznad navijača su dvije gigantske noge i lopta, a na vrhu dvije hrvatske zastavice. Kad se kursor postavi na sliku pojave se riječi “Bravo, Hrvatska!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button