Vijesti

Sa dresom Modrića u LEGLU DELIJA: Pola sata kasnije bilo mu je jasno kakvu je GREŠKU NAPRAVIOMundijalska euforija zahvatila je i mnoge turiste koji se ovih dana nalaze u Beogradu, logično je i što neki od njih simpatišu najprijatnije iznenađenje  reprezentaciju Hrvatske, koja je na kraju u finalu poražena od Francuske rezultatom 4:2. 

Ipak, to nije omelo jednog turistu koji se na dan finala našao u dijelu grada poznatom kao tvrdo jezgro navijača Crvene zvezde, prenosi Telegraf.rs.

To se uostalom može i vidjeti na fotografiji koja kruži internetom: mladić, očigledno stranac, opušteno sjedi u kafiću u dresu Luke Modrića, a iza njega vidi se niz zidića okrečenih u crveno-bele boje sa imenom jedne od najpoznatijih navijačkih grupa na sjeveru.

Momak, sa kojim je bio i njegov drugar, očigledno nije pazio na to u koji kraj zalazi, pa je usledio neminovan scenario. Iako, vjerovatno, ovo nije bila provokacija sa njegove strane, već samo neobavještenost, morao je da se povinuje pravilima koja vladaju na drugoj teritoriji.

Nedugo potom, pojavila se i fotografija starijeg muškarca sa uzdignuta tri prsta i dresom Modrića u drugoj ruci, uz poruku “pola sata kasnije”.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button