AEROKLUB FENIX priuštio NEZABORAVNO ISKUSTVO Mirsadu Hadžikadiću: Pogledajte fotografije leta iznad Živinica

AEROKLUB FENIX priuštio NEZABORAVNO ISKUSTVO Mirsadu Hadžikadiću: Pogledajte fotografije leta iznad Živinica

Kalesija će danas biti domaćin veoma zanimljivog predavanja kojeg će održati prof. Mirsad Hadžikadić, nevjerovatan i inspirativan čovjek od kojeg će svi prisutni moći mnogo toga naučiti.

U susret predavanju prof. Hadžikadić je dobio priliku da se “provoza” nebom iznad Tuzlanskog kantona, a tu priliku mu je pružila ekipa iz Aerokluba Fenix iz Živinica.

Prof. Hadžikadić svakodnevno dokazuje koliko je “čovjek iz naroda”, opušten, fleksibilan, koliko uživa u druženju s građanima Bosne i Hercegovine i u svim ljepotama naše zemlje.

Fotografije su objavljene na službenoj stranici Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres:

Let Cesnom iznad Živinica, Tuzle i Kalesije protekao je odlično. Hvala aeroklubu Fenix Živinice i ekipi. Na putu smo za Kalesiju. Pridružite nam se u 16.00 sati na predavanju u BKC u Kalesiji.

Gepostet von Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres am Montag, 16. Juli 2018

Podsjećamo, predavanje na temu «Privreda i nove tehnologije» održati će se danas u Bosanskom kulturnom centru, Kalesija, od 16.00 do 17.00 sati.

Poslije predavanja slijedi diskusija o potencijalima koje Bosna i Hercegovina ima i pravcima djelovanja u cilju razvoja i rasta privrede te neformalno druženje s prisutnima.

Dobro došli!

Facebook Comments