IMA LI KRAJA NESREĆAMA?! 36-godišnja asistentkinja sletjela s puta, udarila u drvo i poginula

IMA LI KRAJA NESREĆAMA?! 36-godišnja asistentkinja sletjela s puta, udarila u drvo i poginula

Tridesetšestogodišnja Sanja Šaula iz Srpca, asistent na Fakultetu informacionih tehnologija na Panevropskom univerzitetu “Apeiron”, poginula je u petak ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Banjaluci.

Tragedija se desila oko 2.30 u Kozarskoj ulici, gdje je s puta sletjela FIAT pandom, a zatim udarila u drvo – pišu Nezavisne.

Izvor blizak istrazi je kazao da je Sanja izgubila kontrolu nad autom i lijevom stranom vozila se zakucala u stablo.

“Silina udara je bila dosta jaka, toliko da je autu bukvalno uništen prednji lijevi kraj. Moguće je da je nastradala zato što je glavom udarila od vjetrobransko staklo”, kazao je taj izvor.

Kako dodaje naš izvor, na pitanje da li je Sanja zaspala za volanom ili je uzrok tragedije nešto drugo, moguće će biti dati odgovor nakon okončanja istrage.

“Tridesetšestogodišnjakinja je usljed povreda preminula u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, saopšteno je u petak iz policije.

Na “Apeironu” su kazali da su vijest o stradanju drage koleginice primili s velikom tugom i nevjericom.

“Bila je uvijek vedra, vesela, raspoložena, puna energije, dobar drug”, kazala je za “Nezavisne” Sanjina radna koleginica.

Sanja je bila uspješan student Fakulteta informacionih tehnologija, a nakon diplomiranja se zaposlila na Panevropskom univerzitetu. Do sada je obavljala niz dužnosti, odnosno radila kao stručni saradnik – Course Developer i asistent na Fakultetu informacionih tehnologija.

Porodica, rodbina, prijatelji, kolege i komšije od nje će se oprostiti u ovu subotu, 14. jula, u 14 časova na groblju u Srpcu.

Nesreća kod Mostara

Inače, u četvrtak naveče u jezivoj nesreći kod Mostara poginula je devetnaestogodišnja Larisa Ćurić.

Satima je trajala akcija izvlačenja njenog tijela s nepristupačnog terena nakon nesreće na području Rujišta, poznatog mostarskog izletišta na južnim padinama planine Prenj.

Nesrećna djevojka je upravljala fordom te je pod još neutvrđenim okolnostima izgubila kontrolu nad volanom i sletjela s puta, a tokom prevrtanja je ispala iz automobila. Uz policiju i vatrogasce, u akciji izvlačenja tijela učestvovali su pripadnici GSS Mostar.

“Vozilo je s gornjeg dijela ceste sletjelo i padalo niz strminu oko 40 metara, da bi palo na donji dio ceste na krov”, kazao je izvor blizak istrazi.

Facebook Comments