Najpoznatija “buca” nije imala lako djetinjstvo: Droga, pogrešni muškarci… (VIDEO)

Najpoznatija “buca” nije imala lako djetinjstvo: Droga, pogrešni muškarci… (VIDEO)


Manekenka koja promoviše pozitivan stav prema ženskom tijelu bez obzira na konfekcijski broj, ispričala je da je, iako je danas mnogi doživljavaju kao “anđela”, imala i buntovni period, i to kada se sa 17 godina preselila u New York da pokuša da napravi karijeru u svijetu mode.

“Koristila sam droge, imala seks sa pogrešnim muškarcima, jela pogrešnu hranu, nisam vježbala i nisam vodila računa o svom duhovnom razvoju”, ispričala je Ashley Graham.

Tada se za dvije godine “ugojila” deset kila, i agenti su joj govorili da zaboravi na manekensku karijeru.

“Pozvala sam mamu i rekla joj da se vraćam kući i da neću više ovo da radim”, ispričala je ljepotica i dodala da joj je majka tad rekla nešto što joj iz današnje perspektive djeluje kao proročanstvo:

“Rekla mi je ‘ne možeš, tvoje tijelo će promijeniti život nekome jednog dana’.”

U intervjuu se Ashley Graham osvrnula i na druge probleme koje je imala tokom odrastanja, borila se sa disleksijom, i nije imala lako djetinjstvo.

Danas, ona je najpoznatija plus-size manekenka, ima sosptvenu liniju kupaćih kostima i donjeg veša… Ušla je u historiju kao prva “buca” koja se pojavila na naslovnici “Sports Illustrateda”.

Ona promoviše pozitivan stav prema tijelu i poručuje djevojkama da se osjećaju dobro u svom tijelu, mada mnogi to pogrešno shvataju kao promovisanje gojaznosti. Ponekad se zbog toga nađe i na meti kritika, ali ona ne haje, već redovno trenira da bi se dobro osjećala i širi pozitivnu energiju.

“Shvatila sam da ako ja samu sebe ne volim, niko drugi neće moći da me voli”, kaže ona.

Izvor: mondo.rs


Facebook Comments