Novi ZH-ZOLA Shopping Day: Na akciji SVIH 25.000 artikala!

- Kategorija: Pozitiva

ZH-ZOLA u subotu, 7. jula 2018. godine u periodu od 7 do 19 sati organizuje tradicionalni Rođendanski Shopping day.

“Jedino mi poklanjamo za rođendan” je slogan Shopping daya, jer je četvrti rođendan ZH-ZOLA prodajnog centra i razlog organizacije ovog Shopping daya.

“Svojim vjernim kupcima smo ponovo priredili specijalne uslove kupovine čitavog našeg bogatog asortimana. Spomenućemo da će taj dan svih 25.000 aritkala biti na akciji”, kažu u ZH-ZOLI.

Bijela tehnika: Miele, Bosch, LG, Gorenje kao i televizori Samsung, LG, Philips, Toshiba će kupci moći kupiti za 20 % povoljnije. Također, klime: LG, Gree i Bosch moći ćete kupiti sa 20 % popusta.

Elektro-materijal, rasvjeta, keramičke pločice i oprema za kupatila će imati popust od 20 %, kao i kompletan asortiman domaćinstva (posuđe,posteljine…) te boje i lakovi.

Crijep austrijskog proizvođača Tondach će kupci moći kupiti sa 15 % popusta, dok će ostali krovo pokrivački materijali i Velux krovni prozori imati popust od 10 %.

Fasadne materijale će kupci moći kupiti sa 10 % popusta, a posebno treba istaći pogodnosti Ceresit fasadanog sistema, čijom kupovinom pored navedenog popusta od 10 % za kupljenih 100 metara kvadratnih fasdanog sistema dobijate i 240 KM poklon bon, kojeg možete iskoristiti isti dan.

Pored gore navedenog istakli bi i kotlove i kamine na pelet, renomiranog domaćeg proizvođača MI Kovan, koje će kupci moći kupiti sa 5 % popusta i besplatnom tonom Premium peleta kao poklonom. Kotlovi za centralno grijanje proizvođača Lafat Komerc će se moći kupiti sa 20 % popusta.

“S obzirom da se u asortimanu ZH-ZOLA nalazi više od 25.000 artikala, kupci će putem naše Facebook stranice i ostalih lokalnih medija biti obaviješteni o svim pogodnostima koje smo priredili za subotu 07.07.2018 godine. Napomenućemo da će prodajni centar ZH-ZOLA u subotu biti otvoren od 7 do 19 sati i da se isti nalazi u Živinicama u I ulici br.11”, kažu u ZH-ZOLI.

Slične objave

Facebook Comments