Večeras Udruženje građana Ši Selo Grada Tuzla organizuje IV malonogometni noćni turnir na terenu Stupine

Večeras Udruženje građana Ši Selo Grada Tuzla organizuje IV malonogometni noćni turnir na terenu Stupine

Večeras će na stadionu Stupine početi 4. Malonogometni noćni turnir kojeg organizuje Udruženje građanja “Ši Selo”. Ove godine posjetioci mogu uživati u novom uređenom terenu, novim montažnim tribinama, obojenom terenu, kulturno-zabavnom programu i gledanju zanimljivih i kvalitetnih futsal utakmica.

“Ovo je četvrti po redu Malonogometni noćni turnir kojeg organizujemo na stadionu Stupine. Imamo 16 prijavljenih ekipa, nadamo se da će nam lijepo vrijeme biti na ruku. Počet ćemo sa revijalnim muzičkim programom, naš sugrađanin Miralem Šarić će dobrovoljno dati svoj muzički doprinos,  tako da će to zaista upotpuniti sam turnir.  Veliko mi je zadovoljstvo najaviti i to da će turnir otvoriti naš sugrađanin svjetskog imena, golman Rizah Mešković, zahvalni smo što je uspio izdvojiti svoje vrijeme kako bi prisustvovao našem turniru. Večerašnji turnir sa početkom u 18 sati otvara dvostruki pobjednik do sadašnjeg turnira je malonogometni klub “Salines” tako da odmah na početku imamo vrhunsku utakmicu”, kazala je potpredsjednicom Udruženja građanja “Ši Selo”, Zlatom Smajić.

Na facebook stranici Udruženje građana “Ši Selo”   možete pronaći sve detalje vezano za sam turir.

“Nagradni fond iznosi 2.500KM, prvo drugo i treće mjesto. Zatim smo obezbjedili i pehare za navedena mjesta te za najboljeg golmana i igrača. Obezbjedili smo za sve i medalje, tako da ćemo ovaj put imati zanimljiv fond i ekipe koje budu učestvovale mislim da će biti zadovoljne”, istakla je potpredsjednica Zlata Smajlović.

“Dođite u što većem broju i podržite na taj način turnir koji prije svega ima za cilj masovno druženje svih generacija “, kazala je potpredsjednicom Udruženja građanja “Ši Selo”, Zlata Smajić.

Sunčica Kerošević

Facebook Comments