Ivan Rakitić izjavom RASTUŽIO navijače Hrvatske

Ivan Rakitić izjavom RASTUŽIO navijače Hrvatske

@Vedran J

Veznjak hrvatske fudbalske reprezentacije, Ivan Rakitić rekao je u razgovoru za špansku Marcu da bi mu ovo moglo biti posljednje Svjetsko prvenstvo, te se nada da će Hrvatska na njemu ostvariti dobar rezultat, prenosi BHRT.

Na pitanje da li će ovo biti posljednji nastup velikog para kojeg posljednjih godina čini s 32-godišnjim Lukom Modrićem, 30-godišnji Rakitić je odgovorio:

“Moglo bi biti. U reprezentaciji sam 11 godina. Želim vidjeti što će se dogoditi kako bih mogao donijeti zaključak, ne znam hoću li nastaviti”, prenosi Hina.

Na idućem prvenstvu 2022. godine u Kataru, ukoliko se Hrvatska kvalifikuje, Rakitić će imati 34 godine.

“Sada želim uživati u Svjetskom prvenstvu. Moja želja da nastavim igrati za reprezentaciju je uvijek maksimalna jer me branjenje boja svoje zemlje čini iznimno ponosnim. Nakon Rusije ćemo sjesti i vidjeti što je najbolje”, dodao je.

Prvu utakmicu u Rusiji Hrvatska igra u subotu, 16. juna protiv Nigerije, nakon čega slijedi duel s Argentinom.

“Nigerija je radna ekipa. Ima njemačkog trenera koji traži kompaktni blok. Imaju snažne igrače a kontranapadi su im spektakularni. Morat ćemo biti jako spremni”, prokomentisao je Rakitić.

Nakon Nigerije, Hrvatska će odmjeriti snage s Argentinom čiji je kapiten Lionel Messi od ljeta 2014. suigrač Rakitića Barceloni.

“Niko još nije pronašao formulu kako zaustaviti Messija. Niti Dalić, niti ja, niti iko drugi. Trebamo uživati u tom susretu jer ćemo igrati protiv najboljeg. Znamo da će biti teško, ali tako će biti i protiv Nigerije i Islanda. Priznajemo da je nešto posebno takmičiti se protiv Lea, ali on također zna da smo željni igrati protiv njega”, smatra hrvatski veznjak.

Izvor: BHRT/HINA

Facebook Comments