Naši susjedi otputovali u Rusiju na Mundijal: Budimo svi pozitivni!

Naši susjedi otputovali u Rusiju na Mundijal: Budimo svi pozitivni!

@Vedran J

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je za Rusiju gdje će nastupati na Svjetskom prvenstvu. Najveća svjetska smotra nogometaša počinje u četvrtak, 14. juna, kad će turnir otvoriti Rusija i Saudijska Arabija, a trajat će do 15. jula, kad će se odigrati finalna utakmica.

Prije puta novinarima se obratio Zlatko Dalić, koji je poručio kako će protiv Nigerije istrčati ni mladi, ni stari, nego ini najbolji, a da mu je utakmica protiv Senegala puno toga pokazala.

”Znam šta bi hrvatski narod dao da budemo svjetski prvaci, ja bih dao sve. Ja bih sve dao da prođemo i grupu. Utakmice protiv Brazila i Senegala pokazale su da možemo puno. Protiv Brazila smo igrali ravnopravno, a protiv Senegala, koji je odlična ekipa, pobijedili smo iako nije bilo sve dobro. Imamo puno rezervi i to mi daje optimizam. Samo pozitiva, budimo svi pozitivni”, kazao je Dalić.

Dalić je kazao i kako je atmosfera u momčadi vrhunska, kako nema nezadovoljnih iako su igrači svjesni kako ne mogu svi igrati.

“Nezadovoljstvo? Niti ga ima, niti ga može biti! Ako je neko nezadovoljan, ne mora ni doći na avion u ponedjeljak, ne treba mi takav igrač”, zaključio je selektor Hrvatske.

SRETNO SUSJEDIMA NA MUNDIJALU!

Izvor: index.hr

Video u fokusu


Facebook Comments