Nina Badrić zaljubljena u Bosanca: Njihovu vezu odao dijamantni prsten (FOTO)

Nina Badrić zaljubljena u Bosanca: Njihovu vezu odao dijamantni prsten (FOTO)

@Vedran J

Nina Badrić ponovno je zaljubljena. Već godinu dana u ljubavnoj je vezi sa sedam godina starijim poduzetnikom Tinom Bralom (52) iz Livna, kojem je bila tiha patnja u mladosti. Dijamantni prsten na ruci zagrebačke pjevačice znak je da je veza očito ozbiljna, prenosi depo.ba.

Magazin Gloria ekskluzivno donosi prve fotografije zaljubljenog para i njihovu ljubavnu priču. Par je snimljen kad je Tino dočekao pjevačicu po povratku iz Beograda gdje je bila gošća na vjenčanju Huga Valentea, francuskog vozača automobilskih utrka, i Anje Stojković, kćeri Dragana Stojkovića Piksija, legendarnog srpskog nogometaša.

Tino i Nina navodno su se poznavali još ranih devedesetih, na početku Ninine karijere, kad je poduzetnik, koji se već tad obogatio distribucijom sirove kafe, navodno zbog zagrebačke pjevačice htio kupiti izdavačku kuću Croatia Records. Međutim, život ih je odveo u različitim smjerovima, a ponovno su se slučajno susreli na glavnom zagrebačkom trgu u februaru prošle godine.

Kako piše Gloria, par je otada nerazdvojan. Žive zajedno u njegovom stanu, druže se sa zajedničkim prijateljima, uživaju u putovanjima, a krajem prošle godine navodno su se i zaručili na Maldivima.

Šuška se i o vjenčanju, no o tome još oboje šute.

Video u fokusu


Facebook Comments