Zanimljivosti i zabava

VIDEO/ Malo im je dvadeset: Ovaj će bračni par uskoro dobiti i 21. dijeteSue i Noel Radford ove će godine dobiti svoje 21. dijete. Svoje dvadeseto dijete, sina Archija dobili su u septembru prošle godine i pomislili da je to bilo to, ali im rode stižu i ove godine.

Sue i Noel će dobiti djevojčicu, koja će se pridružiti velikoj porodici koju čine Christopher (28), Sophie (24), Chloe (22), Jack (21), Daniel (19), Luke (17), Millie (16), Katie (15), James (14), Ellie (13), Aimee (12), Josh (10), Max (9), Tillie (7), Oscar (6), Casper (5), Hallie (2), Phoebe (22 mjeseca) te najmlađi Archie koji ima devet mjeseci.

Sue je počela rađati kada je imala samo 14 godina, a sretni par je u braku 28 godina. Iako nisu očekivali toliko potomstvo, presretni su i kažu da je u njihovoj kući oduvijek bilo zabavno.

Radfordovi su službeno najveća porodica u Ujedinjenom Kraljevstvu, a žive u kući koja je nekada bila starački dom. Vlasnici su pekare i marljivo rade, a sve troškove moraju planirati unaprijed. Sue i Noel su nedavno postali djed i baka, budući da je njihova kćerka Sophie dobila dijete.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button