Reprezentacije posjetile Panonska jezera: Kipranke plesale, Estonke se kupale, a naše djevojke uživale na suncu (FOTO)

Reprezentacije posjetile Panonska jezera: Kipranke plesale, Estonke se kupale, a naše djevojke uživale na suncu (FOTO)

@Vedran J

Na IHF/EHF Women’s Trophy 2018, međunarodnom rukometnom turniru koji se ovih dana održava u Tuzli, danas je slobodan dan.

Svih osam juniorskih reprezentacija Evrope, uključujući i našu, iskoristili su danas priliku da obiđu Tuzlu, a nezaobilazno mjesto za slobodno vrijeme svakako je bila posjeta kompleksu Panonskih jezera.

Dok se naše djevojke nisu kupale, nego su samo uživale na suncu, a Kipranke plesale na plaži, Moldavke, Estonke i Belgijke, “bućnule” su u vodu kako bi se rashladile na današnjih +30 u Tuzli.

Podsjećamo, večeras u 19.30 sati reprezentativke BiH šetat će gradom, te će se družiti sa građanima Tuzle. Biće to lijepa prilika da pozovu sve naše sugrađane da za vikend dođu u Mejdan i podrže našu reprezentaciju u utakmicama razigravanja.

BiH u polufinalu igra protiv Estonije, u subotu od 18.30 sati, dok je finale zakazano za nedjelju u 17 sati. Mi se nadamo da će naša reprezentacija, uz pomoć svih navijača, na kraju i osvojiti turnir te izboriti plasman na Interkontinentalni kup naredne godine.


Facebook Comments