s.Oliver: Odjeća za klince i klinceze sa stavom

s.Oliver: Odjeća za klince i klinceze sa stavom


Djeca su davno prestala biti neka mala bića koja moraju čekati da odrastu da bi ih se nešto pitalo. Današnji klinci imaju roditelje koji ih od najranijeg životnog doba tretiraju kao male ljude i puštaju im na volju mnogo toga. Posebno kada je garderoba u pitanju. Zato često vidimo fotografije na kojima mame i kćerke nose iste haljine ili tate i dječake koji nose iste frajerske košulje.

Za one mame i tate koji vole ležerne kombinacije i garderobu od kvalitetnih, prirodnih materijala i modernog dizajna, prava adresa na kojoj će pronaći istu takvu garderobu i za svoje klince i klinceze svakako su s.Oliver prodavnice.

s.Oliver je brend koji je poznat po svojim prirodnim i kvalitetnim materijalima koji vašoj djeci nude udobnost i opuštenost, a kolekcije su trendi i moderne. Oni nude samo najbolje za vašu djecu, a do 31. maja i po 20% sniženim cijenama kompletne nove dječije kolekcije.

Zaputite se na prvi sprat u Bingo City Centru u Tuzli gdje će vas dočekati ljubazne prodavačice i sjajna ponuda garderobe za malu raju, po odličnim cijenama.

To je sve što želite od shoppinga, zar ne?

Video u fokusu


Facebook Comments