TUGA U NOVOM TRAVNIKU: Preminuo mladić koji je bio teško povrijeđen u STRAVIČNOJ NESREĆI!

TUGA U NOVOM TRAVNIKU: Preminuo mladić koji je bio teško povrijeđen u STRAVIČNOJ NESREĆI!

Dvadesetjednogodišnji Irfan Perenda koji je teško povrijeđen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila u Novoj Biloj nadomak Travnika, preminuo je jučer u travničkoj bolnici.

Nesreća u kojoj je mladić povrijeđen dogodila se tri sata poslije ponoći, kada je iz još uvijek neutvrđenih razloga, vozač “audija” u kojem se nalazio Perenda izgubio kontrolu nad vozilom te sletio sa ceste.

Usljed udara jedan od točkova automobila je otpao, a vozilo je u potpunosti uništeno. Teške povrede su zadobili Perenda, te Azem Čauš (28). Još nije poznato ko je zapravo upravljao vozilom.

Povrijeđeni su nedugo nakon nesreće prebačeni u Kantonalnu bolnicu u Travniku, ali Perenda nije izdržao borbu za život te je preminuo tokom jučerašnjeg dana.

Uviđajne radnje na mjestu nesreće obavili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik. Dženaza Irfana Perende bit će klanjana danas na mezarju Kopila (Novi Travnik), nakon ikindije-namaza (16:47h).

Podsjećamo, Irfan je četvrta osoba iz ovog novotravničkog naselja koja je u saobraćajnoj nesreći izgubila život u godini dana. Prošle godine je u februaru život izgubila cijela jedna porodica; supružnici Ibrahim i Zejna, te njihova kćerka Mirzeta.

Related Posts

Facebook Comments