Autoshow weekU fokusu

ASW 18 NAJAVA: Promocija A klase i dan predviđen za dame

Prvi dan vikenda donosi mnogo dobrih stvari na ovogodišnjem Auto Show Weeku i prilagođen je damama. Organizacija se pobrinula da nježniji spol uživa u tematici koja je stereotipno predviđena za muškarce, pa je tako poseban segment ove subote druženje sa Super ženama.

Zvanična satnica Auto Show Weeka kaže da će dame u 11 sati posjetiti i obići sajama automobila, a tačno u podne ih čeka prava poslastica na četiri točka.

Ekskluzivna promocija A klase

Automobil koji reaguje na glasovne komande biće predstavljen u specijalnoj promociji koju potpisuje auto kuća Star Centar Živinice na trećem danu ASW18. Kako je koncept ovog automobila razvijan na principu emocija između vozača i putnika, tako je ASW18 prezentaciju A klase priredio baš za emicionalniji spol.

Nova Mercedes-Benz A-Klasa je mladalačka i dinamična kao i do sada, ali odrasla i udobna kao nikada prije. Ona daje potpuno novu definiciju savremenog luksuza u kompaktnoj klasi i donosi revoluciju u dizajnu enterijera.

Poluatonomna vožnja

U određenim situacijama vožnje ona po prvi put može da vozi poluautonomno, a MULTIBEAM LED farovi su dostupni na zahtjev. Sve modele nove A-Klase takođe pokreću novi, efikasni dizel i benzinski motori. A iako je Mercedes-Benz zadržao sportski izgled, njegova korisna vrijednost je porasla. Nova A-Klasa je dostupna za naručivanje.

Enterijer

Unutrašnjost nove A-Klase je potpuno redefinisana svojim modernim, avangardnim izgledom. Mercedes-Benz je zauzeo sasvim nov pristup, pokrečući revoluciju u kompaktnoj klasi s potpuno novim osjećajem prostranosti.

Jedinstvena unutrašnja arhitektura je posebno oblikovana avangardnim dizajnom prednje ploče: po prvi put je izostavljen dio koji se nadvija nad instrumente.

Zahvaljujući tome, glavno tijelo instrument table u obliku krila proteže se od jednih prednjih ulaznih vrata do drugih bez vidljivog prekida. Široki ekran (opcionalno) je potpuno samostalan. Ventilacioni otvori sportskog izgleda nalik turbinama predstavljaju još jednu istaknutu karakteristiku.

Pomocija Mercedes A klase zakazana je za subotu u 12 sati.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button