Autoshow week

Za ljubitelje motocikala imamo odlične vijesti! Ducati stiže na Auto Show Week 2018
Ovogodišnji Auto Show Week uvodi nekoliko noviteta u svom programu i ponudi, a jedan od njih se svakako tiče svih ljubitelja moticikala.

Sa tradicijom dugom gotovo 90 godina, Ducati zauzima posebno mjesto u motociklističkom svijetu, jer ova prestižna marka prestavlja sinonim za vrhunskog proizvođača, a firma Libero Sport će se pobrinuti da ove Ducati bude novi član ovogodišnje Auto Show Weeka .

“Libero Sport” d.o.o. je firma koja je osnovana daleke 1980. godine i danas posluje kao ponosni uvoznik i ekskluzivni zastupnik Piaggio Grupe za Bosnu i Hercegovinu, te takođe kao ekskluzivni distributer MV Agusta i Ducati motocikala.

Libero Sport, kao i servis i showroom od 500 kvadratnih metara se nalazi u Tuzli, u ulici Bećarevac bb. Direktor firme, kao i ostali djelatnici, imaju bogato dugogodišnje iskustvo i stručno obrazovanje u poslovima motociklističke automehanike, elektronike i dijagnostike, kao i ovlašteni serviseri za skutere i motocikle firmi koji prodaju i zastupaju “Libero Sport” d.o.o.

Kroz punih 19 godina stručnog usavršavanja stvorili smo brz, povoljan i kvalitetan servis za sva Piaggio, Vespa, Gilera, Apriliu, Derbi i Moto Guzzi, MV Agusta i Ducati vozila.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button