Zanimljivosti i zabava

Na autocesti u Indianapolisu iz kamiona ispalo više od pola miliona dolara (VIDEO)Oko 600.000 dolara ispalo je iz kamiona sigurnosne kompanije Brinks na autocesti u Indianapolisu u četvrtak ujutro oko 9 sati po lokalnom vremenu, objavila je policija te zatražila ljude koji su pokupili novac da ga vrate, inače će biti optuženi za krađu.

Nije jasno kako su se stražnja vrata oklopnog vozila otvorila. Neki vozači na državnoj autocesti 70 zaustavili su svoja vozila kako bi pokupili što je više novca moguće. Na internetu je objavljena snimka incidenta, prenosi Index.

“Vreće pune novca padale su iz kamiona na cestu”, izjavio je policijski službenik Indiane Brock McCooe za Fox News.

“Bilo je kao scena iz filma, novčanice su letjele po autocesti, vozila se zaustavljala, ljudi izlazili iz automobila.”

Policija je objavila da traga za svima koji su se zaustavili kako bi pokupili novac. Policijska uprava izjavila je da već prima dojave s brojevima registarskih tablica te savjetovala onima koji su uzeli novac da ih kontaktiraju i vrate ga.

Ovo je drugi incident povezan s oklopnim kamionom kompanije Brinks u Indiani. Naoružani muškarci ukrali su najmanje 500.000 dolara iz njezinog kamiona 28. aprila u Hammondu, objavio je Northwest Indiana Times.

(Fokus)Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button