DA SE NAJEŽIŠ: Na porodičnoj fotografiji zapazila nešto od čega se ZAPREPASTILA

DA SE NAJEŽIŠ: Na porodičnoj fotografiji zapazila nešto od čega se ZAPREPASTILA

Lijepa uspomena sa grupnog odmora prijatelja iz Britanije pretvorila se u pravu misteriju kada su poslije nekoliko godina uzeli album sa fotografijama u ruke.

Rinans Treifa (28) je 2011. godine provela fantastičan dan sa prijateljima u Manchesteru i tom prilikom su napravili veći broj fotografija. U želji da evocira uspomene, Rinans je uzela album u ruke i tada je otkrila šokantan detalj na fotografiji. Naime, tik iza leđa njenog brata i nje, zapazila je i nečiju misterioznu ruku.

Kada sam prvi put otkrila taj detalj, odmah sam znala da je to neobjašnjiv fenomen. Čudno osjećanje mi je preplavilo tijelo, počela sam da plačem, imala sam knedlu u grlu. Jednostavno, bila sam prestravljena – izjavila je ona.

Ona je fotografiju postavila na društvene mreže, tražeći pomoć i objašnjenje. Međutim, ljudi su u komentarima bili skeptici, tvrdeći da iza njih stoji još jedan osoba.

Znam da apsolutno niko nije stajao iza nas. Takođe, postoji još jedna fotografija koja je fotografisana samo koji trenutak kasnije, i na njoj nema ruke, rekla je i dodala je da je položaj te ruke bio uperen prema jednom od članova grupe koji je kasnije tragično preminuo.

Ona je kasnije saznala i za niz tragičnih događaja koji su se odigrali u jezeru iznad kojeg su se slikali. Među njima, svoj život je tragično okončala i rodica njenog oca.

Kako je izjavila, istog dana kada je okačila fotografiju na društvene mreže, iz jezera je izvučeno tijelo ženske osobe.

Postoji pitanje koje moram da postavim. Da li su sve ovo poruke sa druge strane? Uvjerena sam da je duša osobe čija je ruka na slici nekako povezana sa nama – izjavila je.

 

Facebook Comments