Predivna fotografija legendarnog The Rocka i njegove tek rođene kćeri: ”Voljet ću te i poštovati cijelog svog života”

Predivna fotografija legendarnog The Rocka i njegove tek rođene kćeri: ”Voljet ću te i poštovati cijelog svog života”

Dwayne Johnson i njegova partnerica Lauren Hashian slave rođenje kćeri Tiane Gije. Glumac poznatiji pod nadimkom The Rock u ponedjeljak je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj u naručju drži svoju tek rođenu djevojčicu.

‘Blagoslovljen sam i ponosan što je još jedna snažna djevojčica stigla na svijet. Cijeli život bio sam okružen snažnim ženama, punim ljubavi, ali nakon što sam prisustvovao porodu, teško mi je izraziti novu razinu ljubavi, poštovanja i divljenja koje imam prema svim majkama i ženama. Uputio bih nekoliko riječi mudroj gospodi: Važno je da budete uz svoje žene dok rađaju, držite ih za ruke, noge, činite sve što možete. Tako ćete najlakše razumjeti najjači trenutak koji ćete ikad doživjeti – gledajte svoje dijete kako se rađa. I svojoj kćeri Tiji poručujem, kao što sam već rekao njezinim sestrama Simone i Jasmine kad su se rodile, imaš moju riječ da ću te voljeti, štiti, voditi i nasmijavati ostatak svog života”, poručio je Dwayne i rastopio srca žena diljem svijeta.

Glumac je već otac 16-godišnje kćeri Simone koju je dobio u braku s bivšom suprugom Dany Garciom, a sa zaurčnicom Lauren ima još i dvogodišnju Jasmine.

Facebook Comments