LifestyleU fokusu

Instagram zvijezda Erna Saljević danas u Bingo City Centru na zatvaranju Sajma ženskog stvaralaštvaInstagram djevojke su nova generacija modnih trendesetrica, a njihovi profili izvor svakodnevne inspiracije za mnoge od nas. Od ležernih svakodnevnih kombinacija do kreativnih lookova koji izvlače najbolje iz trendi komada, Instagram je mjesto na kojem je sve popularnija i sve utjecajnija ulična moda življa no ikad.

Svakodnevno prelistavanje modnih časopisa, zamijenili smo prelistavanjem našeg Instagram feeda, a u moru profila istaknuo se @divaisback.

Iza @divaisback imena nalazi se predivna Erna Saljević, sarajevska blogerica koja godinama vlada regionalnom modnom scenom.

Njene fotografije krase veliki osmijeh, iskreni i duhoviti opisi i sarajevske ulice koje stvaraju savršenu pozadinu. Glavna zvijezda svake fotografije je Ernin prepoznatljivi modni stil.

Erna Saljević danas je od 13 sati u Bingo City Centru, drugog dana Sajma ženskog stvaralaštva koji se održava u Tuzli, u okviru Festivala savremene žene.

Ne zaboravite, nakon Erne, u 14 sati uslijedit će zatvaranje Festivala savremene žene, kojeg će upotpuniti humanitarna modna revija “Za ljepši osmjeh dječiji”, koja je nastala u saradnji Fondacije Junuzović i projekta Superžena, a koju je dizajnirala Senada Brković.

VIDIMO SE!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button