KulturaTuzlaU fokusu

Festival savremene žene: Feng Shui tajne – Sandra Drinčić

Ona je dipl. Feng Shui stručnjak, vlasnik centra za obrazovanje ,Feng Shui Institut Sandra Drinčić’ koji ima status JPOA – Javno Priznat Organizator Aktivnosti obrazovanja odraslih lica po rešenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Ona je pored Feng Shui profesionalne stručnosti i predavač, autor dosadašnjih 8 izdanja knjiga i časopisa Feng Shui tajne, ona je sertifikovan preduzetnik, ali i terapet alternativne medicine.

Svoju ljubav ka alternativnoj medicini iskoristila je na dugogodišnje istraživanje i svoje znanje iz te oblasti  ubacila u oblast Feng Shui dijagnostike prostora, i stvorila veoma jaku i specifičnu povezanost čovek – prostor.

 

 

Iz sopstvenih zdravstvenh problema, nakon olakšanja stanja ušla je u svere metafizičkih sistema i bila najjnevernija. Sada je najveći stručnjak na Balkanu i u većem delu Evrope u svim oblastima koje pokriva  Feng Shui nauka.

Na ovom festivalu, svim prisutnima pokloniće dobar deo tajni i svog praktičnog znanja, objasniće koji delova prostora predstavljaju koje organe korisnika, koji delovi prostora, u kakvom stanju se odražavaju na koje aspekte života  ali i ključne probleme velikih poslovnih nerealizovanih poduhvata koje su bile onemogućene lošim prostorima iz kojih se posluje.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button