Zanimljivosti i zabava

Ako slučajno vidite ženu sa vjereničkim prstenom na malom prstu, onda to znači OVO

Da li ste se ikada pitali sta znači kada ženska osoba nosi prsten na malom prstu? Nećete moći da povjerujete kakvo značenje ima!

Činjenica je da svaka djevojka voli nakit i svaka od njih voli da ga nosi na prstu i pokaže se, posebno ako su svi vaši prijatelji vjenčani i pokazuju vjereničke ili vjenčane prstenove kako lijepo sijaju na prstu! Naravno, svi se vi radujete zbog svojih prijatelja, ali to vas ne spriječava da se ponekad osjetite usamljeno i želite da i vi budete kao oni, piše “Fokuzz“.

Možda će Vas zanimati i:

Ali da li ste se ikada zapitali da možete nositi svaki dan prsten na poseban način, a da ne znači da ste udati?

Jer, zašto čekati priliku da vam neko pokloni prsten, kada možete biti jedinstveni i nositi ga svaki dan! Vrlo je bitno da volite sebe i ovladavanje ovom vještinom, nezavisno od partnerove ljubavi, jedan je od najvažnijih životnih ciljeva.

A sada žene širom svijeta slave sebe i svoje samopoštovanje na ovaj jedinstven način – nošenjem prstena na malom prstu! To je prsten od vas i za vas. Pokažite da volite sebe i da poštujete svoju nezavisnu ličnost.

Ovi prstenovi se nazivaju “prstenovi za sve one koji vole sebe“. Stvoreni su od strane “Fred and Far” zlatare iz Los Anđelesa. Ovo nije utjeha ako nemate vjerenički prsten, već slavi ko ste. Ovo je način da napravite “ugovor” sa samim sobom da ćete, od ovoga dana, voljeti i cijeniti sebe bezuslovno.

Sve više žena širom svijeta koristi ovaj prsten i ne samo da pokazuju koliko sebe poštujete, već su i sami prsenovi apsolutno predivni!

Mogu se kupiti prstenovi od bijelog safira i čistog srebra za 150 dolara ili žuto, bijelo i roze zlato za 325 dolara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button