Zanimljivosti i zabava

Provjerite da li ste među njima? 5 tipova žena koje zbog svojih osobina ne prolaze dobro u vezama

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Ponekada možete nešto da prokomentarišete o nekome, ali ne i da vam to postane prioritet. Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto pričaju ili da prigovaraju. Oni se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam da promjenim, a ako ne mogu, onda ću da se povučem.

Žena koja je opsjednuta dijetama

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, neću to da jedem jer ima previše kalorija”, to će da ga vrlo brzo otjera od vas. Ali ako mu još počnete da prigovarate u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to goji”, ekspresno će da pobjegne od vas! Muškarci vole kad su djevojke opuštene i znaju kako da uživaju u životu. Naravno, to ne znači da ćete osam puta dnevno da jedete na primjer ćevape između obroka, nego da ponekad jednostavno otpustite kočnice i prepustite se slatkom uživanju.

Žena koja mnogo priča o poslu

Divno je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima a naročito dečku punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate niti jednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primjer, šta mislite o njemu, šta biste željeli da radite kada niste na poslu, vaši hobiji, vaši stavovi … Ako želite da imate dečka, vrijeme je da prestenete da razmišljate isključivo o poslu i počnete da živite život.

Žena koja je nezadovoljna svojom rodbinom

Vrlo su rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu, koji se nikad nisu posvađali sa nekim i koji sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da neprestano pričate o tome i da ih ogovarate. Ako nemate nešto dobro reći o rodbini, preskočite tu temu.

Žena koja glumi majku

Obično neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunskog savjetnika. Imaju osjećaj da moraju da čuju sve probleme ovog svijeta i naravno žele da ih riješe u trenu, jer ko bi to znao bolje od njih?! Opsjednute su time da dečka stalno gnjave gomilom pitanja, a potom mu da mu dijele “mudre savjete”. Činjenica je da niti jedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button