Super vodič - Gdje izaći

SAMO U MERCATORU: Tefal mali kućanski aparati i linija posuđa Origins sa 50% uštede













Vodeći računa da svojim vjernim kupcima uvijek priredi nova iznenađenja i fantastične pogodnosti kupovine, samo u Mercator prodavnicama ćete ostvariti popust od 50 % na Tefal  male kućanske aparate vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna kao i  fantastičnu liniju posuđa Origins.

Mali kućanski aparati „Tefal“ čine život jednostavnijim jer su idealni pomoćnici za pripremanje najukusnije jela  u svakom domaćinstvu. Ističu se svojim kvalitetom, funkcionalnošću, učinkovitošću i uštedom energije, a sve sa ciljem olakšanja velikog broja kućnih poslova. Zahvaljujući svojim inovativnim rješenjima, Tefal je postao svjetski lider u proizvodnji posuđa sa neprijanjajućim slojem. Tefal Origins linija posuđa je dizajnirana i proizvedena kako bi omogućila ukusnu i zdravu pripremu namirnica, bez masnoća, zahvaljujući izuzetno neprijanjajućoj oblozi ojačanoj mineralima za veću otpornost, a ekskluzivna tehnologija indikatora temperature Thermo-Spot će vam pokazati kada se posuda zagrije na idealnu temperaturu.

U ponudi Mercatora ćete pronaći Ekspres lonac, sa 5 sigurnosnih mehanizama koji omogućava izuzetno jednostavnu i sigurnu upotrebu, uz automatsko zatvaranje i otvaranje poklopca, te kontrolu pritiska unutar lonca zapremine 6 litara, Ingenio Wood kuhinjski pribor od prirodnih materijala koji ne grebu površine vašeg posuđa, Tefal pegla na paru Comfort Glide sa tehnologijom pogona pare dizajniranom za prodiranje pare duboko u tkaninu. Koristan i veoma praktičan Tefal  blender Blendeo koji zahvaljujući 2 brzine, sjajno obrađuje sve tipove sastojaka. Tefal mikser sa posudom sa 5 brzina i nastavcima za tijesto i kreme od inoxa. Tefal sokovnik idealan za brzu obradu voća i povrća. Tefal kuhala za vodu koja vam omogućavaju da na najbolji i najbrži način pripremite kafu ili čaj za trenutke uživanja. Tefal štapni mikser vrhunski performansi, idealan za pripremu supa, kolača i drugih jela po vašim receptima. Tefal parni generator  koji nudi inteligentan i brz način peglanja omiljene odjeće.

Možda će Vas zanimati i:

Sve ove vrhunske proizvode sa genijalnim rješenjima za vašu kuhinju, možete pronaći u 38 Mercator prodavnicama, a Mercator je za vas pripremio pristupačne cijene uz popust od 50% na odabrane Tefal proizvode.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button