Mi imamo Radio Jutro sa Hazetom, a koji je Vaš recept za uspješan dan?

Mi imamo Radio Jutro sa Hazetom, a koji je Vaš recept za uspješan dan?


Koji je najbolji način kojim možemo započeti radni dan? Dan u kojem trebamo biti vrijedni, veseli, energični, pozitivni … pa, mi to znamo, a vaše je da nam se pridružite, jer recept je u veselom duhu kojeg nadopunjujemo svakog jutra od 6:30 do 10:00 u Radio Jutru sa Hazetom.

Možemo početi ovako: malo vremenske prognoze, malo obilaska putnih komunikacija, malo više muzike, malo otkrivanja radarskih kontrola, čisto da vas ne iznenadi plava koverta i u njoj kazna za prekoračenje brzine, pa onda čaša 100% prirodnog Juicy soka, nekoliko servisnih informacija, par nagrada za najspretnije i najspremnije, uz perfektne recepte za brzi doručak, ručak ili večeru uz obavezan dodatak Vegetu, uz koji se bolje jede, dodamo li tu i raspoloženog Hazeta, imamo čistu pistu za polijetanje u super dan pred nama.

Pridruži se, budi raspoložen, nagradi se i opušteno iskoristi dan pred sobom, jer u novi dan krećemo u 6:30 uz Radio Jutro sa Hazetom, 100 % prirodno uz JUICY sokove i dodatak svim jelima, Vegetu, jer s Vegetom se bolje jede, a sa nama bolje budi.

Video u fokusu


Facebook Comments