KulturaSuper vodič - Gdje izaći

NIJE ZA MLAĐE OD 15 GODINA: “Slučajni perverznjak” u Teatru Kabare Tuzla

Komedija “Slučajni perverznjak”, autora Andrew Goffmana, svečano će večeras zatvoriti XVI TKT Fest. Predstava je nastala u produkciji Gradskog kazališta Jozo Ivakić” Vinkovci, a izvesti će ju od 19.30 sati na sceni Teatra kabare Tuzla glumac Vladimir Andrić. Režiju potpisuje Goran Grgić.

“Slučajni perverznjak” duhovita je životna priča o odrastanju i seksualnom sazrijevanju muškaraca ili barem većine muškaraca. Naime, radi se o problemima s kojima se muška populacija susreće tokom svog spolnog sazrijevanja, silnoj znatiželji i jednako tako silnim nespretnim i nesretnim događajima vezanim uz otkrivanje spolnosti, razumijevanje suprotnog spola, ostvarivanje veza i slično.

Andrew Goffman je ovu monodramu napisao 2005. godine, a svjetsku premijeru imala je na Times Squareu u New Yorku. Trenutno se predstava izvodi u 14 zemalja, na 4 kontinenta. Ne preporučuje se osobama mlađim od 15 godina.

Cijena ulaznice 7 KM, za studente uz pokaz indeksa 5KM. Rezervacije i informacije na broj telefona: 035 264 733 kao i na facebook stranici Teatra kabare Tuzla.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button