Promo

Slušajte radio Kameleon i osvojite vrijednu Senigor nagradu




Radio Kameleon i Senigor svoje slušaoce danas, 26. 2. 2024. godine, u 10:10h, nagrađuju sa nagradom od 200 KM.

Sve što trebate uraditi kako bi sudjelovali u nagradnoj igri jeste da slušate radio Kameleon, a o svim ostalim koracima ćete saznati tokom radijskog programa.

Sponzor nagradne igre je Senigor d.o.o.

Senigor je jedna od vodećih BH kompanija u prodaji građevinskog, elektro i vodomaterijala, sistema za grijanje, sanitarija i keramike.

Senigor d.o.o. je trenutno partner sa više od 500 firmi u Bosni i Hercegovini, te sama činjenica o ovom broju partnera postavila je Senigor na mjesto gdje je prepoznat kao najpoželjniji distributer u građevinskoj industriji.

Osnivanjem kompanije od strane gospodina Senada Islama 2004. godine, Senigor d.o.o. je konstantno rastao i trenutno ima preko 110 uposlenih a ostvaruje godišnji promet od 50 miliona KM. Senigor na svojim skladištima i policama maloprodajnih objekata posjeduje više od 40.000 proizvoda u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji.

Posvećeni smo cilju da ostanemo najpoželjniji veleprodajni distributer građevinskog materijala u Bosni i Hercegovini. Uporedo sa unaprijeđenjem distributivnih kapaciteta Senigor sa vlastitim objektima u Rajlovcu i Dom Centrom u Osjeku razvija i maloprodajni lanac u kojem našim kupcima nudimo sisteme grijanja i hlađenja, opremu za kupatila, vrtni program, alate i mašine, vrata, podove…

Slijedeći viziju našeg osnivača ˝Da je samo predan rad i posvećenost kupcima ključ uspjeha˝, Senigor d.o.o. će i u budućnosti njegovati vrijednosti po kojima smo postali prepoznatljivi i za koje smo uvjereni da su prepoznate od naših kupaca i poslovnih partnera. Zbog navedenog nastavićemo se izgrađivati nudeći najpoznatije brandove i najbolju uslugu našim kupcima.

Uz sve navedeno, Senigor posebnu pažnju posvećuje svojim zaposlenicima, vodeći računa o stalnom poboljšanju uslova rada i nagrađivanju uposlenih. Na taj način stimulišemo posvećenost poslu uz kontinuiranu brigu o njihovoj edukaciji. U zadovoljstvu kupaca i naših uposlenika vidimo ključ uspjeha.

Profesionalan odnos prema našim dobavljačima kao i kontinuirani rast naše prodaje ključni su za povjerenje koje nam ukazuju naši dobavljači. Zahvaljujući tome, Senigor će nastaviti razvijati partnerske odnose sa našim dobavljačima, kako bi zadržao napoželjnijeg distibutera većine najpoznatijih brandova u građevinskoj industriji.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button