Zanimljivosti i zabava

ZORAN KESIĆ NA URNEBESAN NAČIN ISMIJAO DODIKA: “Dodini se nakon narudžbe 30 ćevapa materijalizovao u Beogradu i – glasao…”
Kesić Dodika naziva mađioničarem Veličanstvenim Dodinijem koji može biti (gotovo) na dva mjesta u isto vrijeme, malo u Banjoj Luci, malo u Beogradu.

 Srbijanski komičar i voditelj emisije “24 minuta” Zoran Kesić na svoj je jedinstven način prokomentarisao činjenicu da je predsjednik RS-a Milorad Dodik glasao na lokalnim izborima u Beogradu. Kesić Dodika naziva mađioničarem Veličanstvenim Dodinijem koji može biti (gotovo) na dva mjesta u isto vrijeme, malo u Banjoj Luci, malo u Beogradu.

“On ne bi bio Dodini da nas nije uvjerio u nemoguće – da je bio blizak i sa Tadićem, i sa Koštunicom, i sa Đinđićem, i sa Koštunicom, i sa Slobom”, objasnio je Kesić.

Ipak, do sad neviđena tačka je ona u kojoj se iz Banja Luke, a nakon narudžbe 30 ćevapa, materijalizovao u Beogradu i – glasao.

“Nikada se ne zna odakle će izvaditi pasoš. Mjesto stanovanja – na samom obodu Beograda, naselje Banja Luka”, prokomentarisao je Kesić aludirajući na  činjenicu da je Dodik glasao na lokalnim izborima u Srbiji.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button