SportU fokusu

Iz Jedinstva najavili derbi sa Krivajom: Vrijeme je za osvetu
Derbi susret ženske rukometne Premijer lige BiH za vikend će odigrati Jedinstvo AtlasRelax i Krivaja iz Zavidovića. Biće to istinska bitka za drugo mjesto u Prvenstvu naše zemlje.

Duel je to klubova koji se dobro poznaju. Prema riječima trenera Jedinstva Elmira Grabčanovića, biće to teška utakmica za njegov tim, a zanimljivo je da su i gostujući navijači najavili svoj dolazak u Tuzlu.

Možda će Vas zanimati i:

“Nisam bio zadovoljan kako smo odigrali protiv Mire. Utakmica sa Hadžićima je bila bolja i ovo je zapravo savršena prilika da cure vide gdje su i koliko mogu. Nema laganih i unaprijed dobijenih utakmica, to one moraju shvatiti”, rekao je Grabčanović.

Kapitenka Marijana Sorak također je optimistična pred utakmicu sa ekipom iz Zavidovića.

“Sve smo zdrave, treniramo i sa nestrpljenjem očekujemo tu utakmicu. Na neki način želimo da se osvetimo Krivaji za kiks u Zavidovićima. One su dugo na okupu, iskusna su ekipa, ali ja vjerujem u našu mladost. Očekujem tri boda, ne razmišljam u drugom pravcu i mislim da će djevojke to ispoštovati”, kazala je Sorak.

Treba napomenuti da je na današnjoj konferenciji medije predstavljen i novi član Upravnog odbora tuzlanskog kluba, Omer Isović, koji je istakao kako je sa zadovoljstvom prihvatio tu ulogu kako bi svojim znanjem, iskustvom i poznanstvima sa privrednim subjektima finansijski pomogao klubu da stane na noge i u tom pogledu.

Utakmica Jedinstvo AtlasRelax – Krivaja igra se u subotu, 10. marta 2018. godine sa početkom u 17 sati u Maloj dvorani Mejdan.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button