Svijet

Iznajmljivao 4-godišnju kćerku za “zabavu”: Amerikanac osuđen na 60 godina zatvora

Andrew Turley (30), koji je zaprepastio javnost oglasom u kojem iznajmljuje svoju četverogodišnju kćerku za seksualne usluge, osuđen je na 60 godina zatvorske kazne.

Naime, on je svoju kćerku putem popularnog internet oglasnika Craiglist tokom 2015. godine objavio oglas pod nazivom “Igraj se s tatinom malom curicom”, prenosi Washington Post.

Ne znajući da se dopisuje s policajcima na tajnom zadatku, Turley im je ponudio seks s maloljetnom kćerkom. Napisao im je da ima djevojčicu mlađu od 10 godina, kojoj će dati tablete za spavanje prije samog susreta.

Tražio je 1.000 dolara u zamjenu za dva sata vremena druženja s djetetom. Napisao je i da je djevojčica “možda malo premlada za spolni odnos, ali da je sve ostalo OK”.

Policajac u civilu došao je na dogovoreni susret u Turleyjevu kuću. Muškarac je prebrojao novac i zatim policajca otpratio do sobe u kojoj je ležala djevojčica u besvjesnom stanju, očito omamljena tabletama.

Ovaj slučaj mi je slomio srce. Otac bi trebao biti zaštitnik, a ne predator“, rekao je jedan od tužitelja koji su jednoglasno odlučili da Turley predstavlja opasnost za maloljetnu kćer.

Monstrum je dobio 30 godina za trgovinu djecom i 30 godina zbog podvođenja maloljetne osobe. Nakon što odleži 45 godina moći će podnijeti zahtjev za prijevremenim otpuštanjem na slobodu.

Izvor: radiosarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro