LifestyleSuper Žene

Bliži se „najljepša” i najglamuroznija manifestacija u Tuzli: Izbor za Super ženu 2016 ulazi u završnicu










Dvije sedmice ostale su do najglamuroznije ceremonije u našem gradu – izbor Super žene za 2016. godinu kada će se izabrati najbolje među najboljima.

Naime, Radio Kameleon i ženski.ba i ove će godine ženama, koje imaju uspješne karijere, te koje odlično balansiraju između privatnog i porodičnog života, dodijeliti posebna priznanja za njihova područja djelovanja.

U Tuzli i njenom Kantonu živi veliki broj uspješnih žena različitih profesija i obrazovanja, pa zašto im ne odati priznanje za njihov rad. Žene mogu na adekvatan način odgovoriti svim zadacima koji se pred njih postave, one pomjeraju granice, uzori su svima nama…

Medijski žiri je u samoj završnici posla, a izabrati najbolju u određenom segmentu nije nimalo lagan zadatak. Više od 300 pripadnica ljepšeg spola predstavlja pravu armiju žena; sve su one nježne i krhke, a ujedno borci i veliki radnici u svakom momentu, te stubovi kako kuće tako i cijelog društva.

Svečana ceremonija dodjele priznanja održat će se 15. marta ove godine u Kristalnoj sali hotela Tuzla. Bit će to veče puno ljepote, elegancije i dostojanstva, veče posvećeno samo ženama i svemu onome što one predstavljaju.

A ovako je izgledao prvi Izvor za Super ženu 2015.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button