Tuzla

TUZLA: Promocija knjige Rak na duši – tajna života i otkriće duše kroz kvantnu medicinu“

U BKC TK Tuzla večeras će biti upriličena promocija knjige „Rak na duši – tajna života i otkriće duše kroz kvantnu medicinu“ autorice dr. Nele Sršen.

Promotoriknjige su prim.dr. med. sci. Safet Agović, dr. sci. teol. Mersada Nuruddina Agović i prof. dr. med. sc. Ervin Alibegović.

Promocija će se održati 24. marta 2018.godine (subota) u Plavoj sali BKC TK Tuzla sa početkom u 17.00 sati.

„Rak na duši – tajna života i otkriće duše kroz kvantnu medicinu“ sadrži savjete za suočavanje s najtežim bolestima u kojoj autorica opisuje svoje bitke sa smrću: vlastitu, u kojoj se nakon kliničke smrti vratila u život, te svojih pacijenata. Hrvatska liječnica u Padovi donosi autobiografske priče, kako ne dobiti ili kako pobijediti zloćudnu bolest. ,
Dr. Nela Sršen (Metkovići, 30. aprila 1965.) – ugledna je liječnica I istaknuta humanitarka koja je pomogla brojnim pacijentima iz svoje domovine Hrvatske, ali i iz drugih zemalja nastalih raspadom bivše Jugoslavije. Jedna od prvih takvih pacijentica bila je Snježana Turić iz ratom zahvaćene BiH kojoj je operacijom u Padovi spašen život 1996. godine.

Pomogla je također dolasku na usavršavanje u Sveučilišnoj bolnici u Padovi brojnim liječnicima iz Hrvatske, uključila se u edukaciju liječnika kirurga u programima transplantacije u BiH, te se uključila u programe promocije darivanja organa u Hrvatskoj i BiH.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button