(VIDEO) URNEBESNO: Snimak sa kružnog toka u Beogradu nasmijao cijeli region!

(VIDEO) URNEBESNO: Snimak sa kružnog toka u Beogradu nasmijao cijeli region!


Uključenje inženjera “Beograd puta” Obrada Simića u Jutarnji program RTS-a, snimak je koji se trenutno možda najbrže širi društvenim mrežama, jer je prizor u pozadini potpuno zbunio, ali i nasmijao region! Voditeljka RTS-a juče se nešto poslije šest sati, u Jutarnji program uključila sa kružnog toka na Bogosloviji, gdje je o radu zimske službe “Beograd puta” razgovarala sa dežurnim inženjerom ovog preduzeća Obradom Simićem.

Dok Simić govori kako za zimsku službu nema zime, jedan od gledalaca uočio je jedno vozilo za čišćenje snijega “zaglavljeno” u kružnom toku. Naime, tokom više od dva minuta, koliko traje uključenje, ovo vozilo je obišlo četiri kruga i “krenulo” u peti.

Ne znam šta da napišem u opisu. Svaki komentar je suvišan. Ovo je slika Srbije. Vrtimo se tako u krug već 30 godina…kao pijani.

Posted by Danijel Dale Matić on Mittwoch, 21. März 2018

Na društvenim mrežama pojavio se snimak emisije gdje je vozilo jasno zaokruženo sve vrijeme, uz lavinu različitih komentara. Dok se neki pitaju da li je sve vrijeme u vidokrugu da bi bio primijećen pred kamerama, drugi komentarišu da je čekao sagovornika da ga pokupi, treći ne isključuju mogućnost da vozilo u tom trenutku možda samo nije imalo gdje da se parkira, dok su četvrti “ubijeđeni” da vozač nije mogao da se snađe u krućnom toku.

Šta se stvarno desilo objasnili su nam ljudi iz “Beograd puta”.- Vozilo koje se vidi na snimku posipalo je industrijsku so po cijeloj širini kružnog toka i bilo mu je potrebno više od jednog obilaska jer kružni tok ima tri trake. Temperatura asfalta (na tlu) je niža nego temperatura vazduha i bila je u minusu, a kolovoz je bio vlažan – rekli su za “Blic” iz “Beograd puta”.

Video u fokusu


Facebook Comments