(VIDEO) Oglasila se brutalno pretučena djevojka: “Nemate pojma u kakvom strahu sam živjela”

- Kategorija: Svijet

Prije nekoliko dana u javnost je procurio video na kojem se vidi kako bejzbolaš Danry Vasquez iz Lancaster Barnstormersa brutalno tuče svoju djevojku. Sramotna situaciju za svaku osudu dogodila se prije dvije godine, a tek sad se proširila svijetom.

Kukavički potez naišao je na brojne osude iz cijelog svijeta, a nesretna djevojka Fabiana Perez otvorila je dušu za medije. Nekoliko mjeseci nakon spomenutog incidenta prekinula je s njim, a još se oporavlja od te veze.

 Bili smo u vezi šest godina i zaručili se. Poslije sam pogledala taj video u pomislila: “Kako se nešto takvo moglo meni dogoditi? trebala sam ranije nešto poduzeti“, otvorila se Fabiana, ali odmah objasnila zbog čega nije prije reagovala:

– Ljudi nemaju pojma u kakvom sam strahu živjela. Bilo je užasno, zaista sam se bojala. A polovice stvari s ovog videa se uopšte ni ne sjećam.

Nije podnijela tužbu protiv njega, iako se danas kaje.

– Neka mu Bog oprosti. I ja sam mu tada oprostila, ali da sam znala stvari koje sad znam, da sam razmišljala kao sada, donijela bih drugačiju odluku, zaključila je Perez.

Facebook Comments