Preporučujemo

Nevjerovatne akcijske usluge u “OSTEOMEDIC” Lukavac

OSTEOMEDIC LUKAVAC obavještava svoje korisnike, a one koji žele da si podare trenutke relaksacije, da zbog velikog interesovanja nastavljaju akciju MASAŽA + HIDŽAMA.

Akcija traje do 5. aprila, a nude pakete usluga MASAŽA + HIDŽAMA po akcijskim cijenama.

Možda će Vas zanimati i:

MASAŽA + CUPPING TERAPIJA HIDŽAMA

MASAŽA (lokalna 15 min) + HIDŽAMA 40 KM
MASAŽA (lokalna 30 min) + HIDžAMA 50 KM
MASAŽA (opšta 40 min) + HIDŽAMA 60 KM

Obavezna rezervacija termina na:
 061 24 10 10 
www.osteomedic.ba

Svakom čovjeku je potrebno opuštanje i bijeg od svakodnevnice.

Terapija masažom je jedan od najstarijih i najjednostavnijih načina liječenja. Dođite i uvjerite se u blagotvorno dejstvo masaže na vaš organizam.

Nudimo:
– Relax masažu
– Antistres masažu
– Sportsku masažu
– Anticelulit masažu

Prilikom masaže nadražuju se receptori na koži i potkožnom tkivu, kao efekat mehaničkog djelovanja, a isto tako se indirektnim djelovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje cijelog organizma.

Šta tretira HIDŽAMA?

Ako ste u mogućnosti priuštite sebi HIDŽAMU, ona će vas rasteretiti, izazvati sasvim novu, svježu energiju u vama, detoksiraće vaše tijelo, riješiti blokade, odnijeti umor i ponovo uspostaviti balanse svih vaših regulatornih sistema…

Koje su blagodati tog tretmana i zašto ga sportisti često biraju?

Cupping potiče oslobađanje toksina, aktivira limfni sistem, oslobađa blokade u tijelu, čisti i aktivira krvne žile, arterije i kapilare, izglađuje strije i ožiljke, čisti kožu i poboljšava njezin izgled.

Hidžama ce vas rasteretiti, probuditi u vama sasvim novu svježu energiju, izbacit ce toksine iz vašeg organizma, riješiti blokada, odnijeti umor i ponovo uspostaviti balanse svih vaših regulatornih sistema.
Mislite na vrijeme na vaše zdravlje jer ono je nesto najvrednije sto imate, pomozite mu sa tretmanom Hidzame da se samo bori protiv raznih virusa i patogenih supstanci koje ste unijeli hranom, vodom i zrakom u vas organizam.

VAŽNA NAPOMENA!!!

Instrumenti kojim se zarezuje koža moraju biti apsolutno sterilni i jednokratni. Isto se odnosi i na čašice (kupice) i sav materijal kojima se rana nakon hidžame obrađuje. Plastične čašice moraju biti sterilne i kao takve raspakovane pred vama, svi drugi pokušaji sterilizacije zahtijevaju sterilizatore tipa autoklava za hirurške instrumente i kod kućnih varijanti, izvođenja hidžame koji se šire našim prostorima možete itekako biti izloženi nesterilnom radu sa prisustvom patogenih bakterija, virusa i gljivica i posebno mikroorganizama koji uzrokuju prenosive bolesti (HIV, Hepatitis).

U našoj ordinaciji sav materijal i instrumenti su apsolutno sterilni i sve je za jednakokratnu upotrebu zato dobro obratite pažnju gdje i ko vam radi tretman cupping terapije – Hidžame

Cupping terapija je jednostavna, učinkovita i bezopasna.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button