KOMPRED NA NOGAMA UOČI UTAKMICE SEZONE – Šehanović: Mejdan će biti u plavom!

- Kategorija: Futsal, U fokusu

Prava futsal “poslastica” očekuje nas u srijedu, 14. marta 2018. godine u tuzlanskom Mejdanu. MNK Bosna Kompred je u iščekivanju početka polufinalne utakmice Kupa BiH protiv aktuelnih osvajača ovog takmičenja i prvaka naše zemlje – ekipe Mostar SG Staklorad.

Prema riječima trenera MNK Bosna Kompred, Mirze Šehanovića, Mala dvorana Mejdan u srijedu će sva biti u plavom.

“Pripremili smo plave balone za sve posjetioce, kao i 100-injak majica koje ćemo podijeliti našim navijačima u znak zahvalnosti za podršku koju nam nesebično pružaju. Dolazi i navijačka skupina Fukare i siguran sam da ćemo imati veliku podršku”, rekao je Šehanović u razgovoru za Kameleon.

Mirza Šehanović kaže kako o protivniku ne treba previše trošiti riječi, jer se radi o ekipi koja ima zaista dobre i kvalitetne igrače.

“Tu je naturalizovani Brazilac De Sousa koji nastupa za reprezentaciju Makedonije, kao i Aladžić koji je poznato ime u svijetu futsala. Ja obećavam da naša ekipa neće doći sa ‘bijelom zastavom’ i tako pristupiti meču, nego ćemo se viteški boriti i ‘ginuti’ na terenu za svaku loptu. Motiv je više nego veliki za ovu mladu ekipu čiji prosjek godina je 20,4”, dodao je trener tuzlanskih futsalera.

Susret polufinala Kupa BiH između ekipa Bosna Kompred i Mostar SG Staklorad počinje u 18 sati, tako da svi putevi vode u Mejdan. Ulaz je slobodan.

Facebook Comments