Arhiva

VRUĆE FOTKE (18+): Manekenka gola pod tušem nakon što je predala papire za razvod

Nakon što je prošle sedmice predala papire za razvod od poznatog glumca, manekenka, glumica, pjevačica i reality zvijezda pozirala je gola pod tušem, piše index.hr.

Courtney Stodden potvrdila je kako se razvodi od glumca Douga Hutchinsona, a glumcu najpoznatijem po ulozi u “Zelenoj milji”, pokazala je ono što više neće vidjeti uživo.

23-godišnja pjevačica u usponu imala je samo 16 godina kad je upoznala danas 57-godišnjeg glumca, na internet radionici glume koju je vodio. Upoznali su se uživo nakon šest mjeseci, a vrlo brzo ušli su i u brak.

Novo poglavlje u svom životu najavila je na Instagramu, a nakon toga gola je paradirala pred gledateljima na sajtu onlyfans.com.

Propali brak starleti koja se od glumca odvojila početkom jeseni, postao je inspiracija te na njemu sad želi izgraditi svoju pjevačku karijeru.

Kad se udala za Douga, Courtney, koja je i vlasnica najpoznatijeg masturbacijskog videa, 2016. godine doživjela je pobačaj. S mužem se nekoliko puta pokušavala miriti, ali sad je napokon krenula dalje, a sve je začinila vrućim fotkama ispod tuša.

Izvor: index.hr.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button