Tehnologija

FOTO: Renault predstavio ekskluzivnu verziju Talisman S-Edition

Renaultova perjanica Talisman dobija novu i ekskluzivnu verziju S-Edition. Ova izvedba će, pored luksuznih dodataka na vanjštini i interijeru, imati sportskiji duh zahvaljujući serijskoj 4-Control šasiji, elektronski podesivom ovjesu i novom TCe 225 turbobenzinskom agregatu.

Zahvaljujući svom profinjenom i elegantnom stajlingu, vrhunskoj šasiji, udobnom interijeru i izvrsnim performansama, Renault Talisman i dalje “bilda” imidž jedne od najpopularnijih poslovnih limuzina na tržištu. Ovaj model se vraća u centar pažnje na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi sa izvedbom Talisman S-Edition, koja ima sportskiji duh.

Možda će Vas zanimati i:

Talisman S-Edition kombinuje sportski stajling sa ekskluzivnom opremom u seriji, kao što je šasija 4Control i elektronski podesivi ovjes. Elegantan i ekskluzivan vanjski izgled izvedbe S-Edition oplemenjen je ugradnjom crnih 19-inčnih felgi Alizarine, Pure Vision Full LED svjetala, i za dodatnu privatnost, posebno zatamnjenim stražnjim staklima.

Unutrašnjost Talisman S-Edition, uprkos dodavanju sportskih osobina poput crne kože, crvenim koncem prošivenih sjedišta, aluminijskih nožnih papučica i tepiha sa logotipom S-Edition, ostaje i dalje elegantna i ekskluzivna. Talisman S-Edition dolazi s prepoznatljivom prostranom kabinom, inovativnom tehnologijom i visokokvalitetnom završnom obradom koja je pomogla u izgradnji reputacije modela.

Iako je Talisman dostupan s velikim izborom dizelskih jedinica, izvedba S-Edition se sada može naručiti i sa novim 1.8-litrenim TCe 225 turbobenzinskim agregatom, koji je uparen s automatskim EDC mjenjačem sa sedam brzina. Nova pogonska jedinca daje poboljšani užitak u vožnji zahvaljujući dinamičnom ubrzanju i osjetno boljim performansama na račun snage ​​od 225 KS i 300 Nm obrtnog momenta.

Talisman S-Edition verzija u prodaji na Starom kontinentu će se naći od septembra 2018, a zavisno od tržišta bit će dostupan i s drugim motorima. Cijene će biti objavljene naknadno. Prodaja kreće na jesen.

Izvor: carlander.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button