Anđelka u Tuzli: “Šta me snađe” u BKC-u

Anđelka u Tuzli: “Šta me snađe” u BKC-u

@Vedran J

Anđelka Prpić, jedna od najpopularnijih glumica u regionu koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije “Andrija i Anđelka”, 5. aprila u tuzlanskom BKC-u započinje bosanskohercegovačku turneju sa predstavom “Šta me snađe?”.

Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namjenski za Anđelku. Autorski je potpisuje jedan od najpoznatijih scenarista danas, Nebojša Romčević, a rediteljski je uobličio Branko Đurić – Đuro.

“Nema tu neke pretjerano egzotične priče. Jednostavno sam kao neko ko je dosad radio serije i TV projekte, poželjela da ‘upoznam svoju publiku’, a predstava je za mene oduvijek bila i san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu. Tada sam i okupila profesionalce u svom poslu, da ‘šteta bude što manja'”, istakla je Anđelka Prpić.

Predstava “Šta me snađe?” nije monodrama, nije ni stand – up, već jedna interaktivna savremena komedija koja zabavlja gledaoce na sofisticiran način. U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talenat i pokazuje cijelu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plijene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja.

Karte za predstavu “Šta me snađe?” su u prodaji kod Seje i Vilija i u marketing službi BKC-a.

Facebook Comments