Lifestyle

Olival SunTané linija za brončani ten










Za ljubiteljice preplanulog tena koje žele ubrzano postići tamniju boju, ali i one koje žele kožu pripremiti za sunce, ovo ljeto nam iz Olivala stiže dobra vijest. Nova SunTané linija donosi poboljšanja uz čak četiri preparata koja će vam pomoći lako doći do željenog cilja.

Olival SunTané linija sastoji se od SunGold i SunTané suhih ulje za tamnjenje te SunTané pekmeza za tamnjenje sa i bez zaštitnog faktora.

 

SunTane proizvode možete pronaći u CM-u i ljekarnama

SunTane pekmez                                     18,25 KM

SunTane pekmez SPF10                         20,10 KM

SunTane suho ulje za tamnjenje          15,70 KM

SunGold zlatno ulje za tamnjenje        15,70 KM

 

Osim što će vam ubrzano podariti brončani ten, SunGold će radi sadržanih zlatnih čestica podariti koži divan zlatni sjaj i glamurozni izgled, uz brzo upijajući efekt suhih ulja. Sadržano ulje slatkog badema i sezama u kombinaciji s ekstra djevičanskim maslinovim uljem i kakao maslacem dodatno njeguju kožu čineći  ju nježnom i mekom. Proizvod je dodatno obogaćen prirodnim pigmentom beta karotena koji mu daje žuto smeđu nijansu.

Ljubiteljice takozvanih pekmeza i ubrzanog tamnjenja s osjetljivijom i svjetlijom kožom, ovo ljeto će biti osobito zadovoljne jer novi pekmez iz  SunTané linije za ubrzano tamnjenje sadrži i zaštitni faktor 10+, a po čemu se dodatno izdvaja kao jedini takav na tržištu.

Kombinacija prirodnih ulja oraha i mrkve djeluje na ubrzano tamnjenje dok  ekstra djevičansko maslinovo ulje, ulje sezama i kakao maslac istovremeno dubinski njeguju kožu pa ona postaje njegovana i meka.

 

Uz Olivalovu novu SunTané liniju postizanje brončane puti nikada nije bilo lakše!



Back to top button