Zanimljivosti i zabava

Izumljene gaćice za oralni seks: Nemoj se nikada više skinuti, jer ne mirišeš najbolje? Stvarno?!

U martu na tržište dolaze Lorals (pogađaš, skraćeno od Love Orals), prve gaćice namijenjene isključivo oralnom seksu. Zašto? Zato što više od 80 posto žena u nekom je trenu svog života odbilo oralni seks zato što su se sramile vaginalnih mirisa, piše 24sata.hr.

Također, cijeloj situaciji ne pomaže porno industrija koja ne odustaje u prikazivanju ženskih genitalija kao ‘kofera u koje sve stane’ ili općenito popularni filmovi u kojima se s gađenjem gleda na te mirise ‘dolje’.

Možda će Vas zanimati i:

I tu dolaze Lorals, prve gaćice za oralni seks. Napravljene od materijala koji savršeno prijanja, bez lateksa ili bilo čega što bi moglo iziritirati.

 

gacice-za-oralni-seks

Ove gaćice su super elastične i osjetljive na dodir: dakle, sve što su partneri i prije radili, samo sada preko ove opne. Također, Lorals gaćice su jednokratne i dolaze u sterilnim pakovanjima.

Osim svih zdravorazumskih pitanja, ovdje se postavlja i ekološko i finansijsko pitanje: koliko ćeš ovih gaćica morati kupiti za života?

I da, ovaj novi proizvod na tržištu nije kontracepcija, ne štiti od trudnoće niti spolno prenosivih bolesti.

Pa kako ‘rade’ Lorals?

“Naše super elastične, svilene gaćice prianjaju na tijelo, omogućujući vašem partneru, tj. njegovom jeziku i ustima potpuno kretanje. Neporozni luksuzni materijal pruža dodatnu stimulaciju vanjskog dijela genitalija i klitorisa, sprječavajući mirise, okuse i prijenose tekućine”, naglašava izvršna direktorica brenda Melanie Cristol.

Ovaj izum će pružiti veće seksualne slobode ženama, smatraju u Loralsu, no, jesu li u pravu? Ipak bi gaćice mogle bi djelovati i kontraproduktivno, jer što one poručuju? Nemoj se nikada više skinuti jer ne mirišeš najbolje? Zbilja?!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button